Skip to main content

Een betaalbaar abonnement op prachtige bloemen van de teler, het moest kunnen!

Hallo! Wij zijn Bloemenvandeteler.be en bij ons kan je bloemen van de kweker laten bezorgen. Wij zijn natuurlijk gek op bloemen en willen zoveel mogelijk mensen zoals jij hiervan laten genieten. Want bloemen, doen wat met je!

 

Bloemenvandeteler.nl/be is ontstaan vanuit de ambitie om een abonnement op mooie, verse seizoensbloemen voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te maken. We zijn er trots op dat we met zoveel goede telers samenwerken. Door direct in te kopen kunnen we de keten kort houden. Daarom is bloemen kopen bij de kweker super vers en betaalbaar. En omdat we zelf ook bloementelers zijn, zit de liefde voor bloemen bij ons in ons dna. En we weten natuurlijk precies waar we de mooiste soorten kunnen vinden!

 

Toen we de bloemenexport door de uitbraak van COVID-19 plotseling zagen instorten, hebben we onze bloemendienst versneld van start laten gaan. Door bloemen van de kweker te bestellen, draag je op je eigen manier een steentje aan het voortbestaan van onze bloementelers.

John: teler van orchideeën

Op Bloemenvandeteler.be bieden we onder andere bloemen van teler John aan. Hij kweekt samen met zijn broer Wim snij-orchideeën.

Een echt familiebedrijf dus. Zo startte zijn opa Han als teler ooit eigenlijk noodgedwongen een sla en tomatenkwekerij. Dat ging vaak zo in die tijd; als er niet genoeg land was om te verdelen onder de zonen. Zijn zoon Ies nam het bedrijf graag over en schakelde over naar gele paprika’s. En het zelf kiezen van je gewas lijkt wel een stukje eigengereidheid in de karakters van deze mannen, want zoon John schakelde ook om. Naar bloemen. John is een echte teler met ondernemersbloed. Naast zijn bloemenkwekerij begon hij sinds 2010 ook boeketten en bloemstukjes te combineren en te verkopen. John heeft een groot netwerk, daarom is hij als een van de eigenaren van grote waarde bij het selecteren van de juiste kwekers van onze bloemen. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit bloemen van de teler garanderen.

Marieke: is er voor de klant

Marieke is de zus van bloementeler John. Het familiebedrijf trok haar niet echt dus ging ze studeren. Marketing, dat was echt haar hobby waar ze werk van kon maken! Na een mooie carrière met diverse marketingonderscheidingen bij PepsiCo, Unilever en Upfield begon de wens om direct aan consumenten te verkopen steeds sterker te worden. Ze oriënteerde zich rustig  op mooie e-commerce banen toen de Corona-crash, want dat was het in bloemen land, gebeurde. “Toen John me belde wist ik dat we het moesten doen. Natuurlijk hadden we al vaak tijdens de verjaardagen gefilosofeerd over wat als we bloemen abonnementen betaalbaar konden maken… John ging het doen zei hij, het lanceren van een bedrijf wat bloemen van de teler direct aan consumenten verkoopt, en dat midden in de crisis. Of ik mee wilde doen. Ik zei meteen JA, ik voelde dat dit onze kans was.” 

Remko: degene door wie alles draait

Remko is degene die bloemen kopen direct bij de kweker mogelijk maakt.  Zowel de website als de coördinatie van de productie is waar hij vanaf dag 1 verantwoordelijk voor is. Zijn passie voor systemen en data gecombineerd met zijn ervaring in de bloemen en planten branche maakt Bloemenvandeteler.nl voor hem een ultieme startup die hij niet wilde missen. Er is veel te bouwen en te optimaliseren en uit data te leren zodat we de snelle groei kunnen faciliteren. Het liefst lost Remko alles op met een slimme digitale oplossing. Zodat het verzamelen van orders, inpakken en verzenden super efficiënt draait.

Viki: creëert prachtige designs

Viki is onze creatieve ontwerpster van de boeketten. Met haar vele ervaring zet ze elke twee weken weer een enorm gave creatie neer. Ze heeft een grote passie voor bloemen en wilt deze graag doorgeven aan jullie met haar prachtige designs. Ze doet altijd haar uiterste best om unieke samenstellingen te maken, te variëren in kleur, bloemen en stijl. Viki leest ook alle berichten die langskomen over de ontwerpen, om zo de mening van onze leden direct te verwerken in de boeketten.

David: zorgt voor de beste bloemen

David zorgt ervoor dat altijd de mooiste en verste bloemen bij jouw in het boeket zitten. Hij is onze super sociale termijn inkoper en is vaak onderweg om de leukste bloemen bij telers te scooren. Hij heeft al jaren lange ervaring in de bloemenwereld. David is een echte relatieman en vind het heel belangrijk om persoonlijk contact te hebben met de telers.

Ahmed: pakt het voor je in

Ahmed is onze topper die ons logistieke inpak proces overziet. Dankzij hem krijgen jullie leuke meebestellers, seizoensbloemen en andere leuke extra’s meegestuurd bij je bloemen. Door overzichtelijke structuur worden de boeketten naar jullie verzonden. Ahmed heeft al veel ervaring in zijn vakgebied en is nog steeds heel leergierig om nieuwe dingen te leren. Dat is belangrijk, want om alles steeds optimaal voor onze leden te regelen zijn er logistiek regelmatig veranderingen.