Skip to main content

Bezorging in heel België

Nu gratis vaas

Direct van de teler

Bloemen thuisbezorgen? Hoe het werkt.

Direct van de telers

Bij Bloemenvandeteler.be kun je de mooiste bloemen thuis laten bezorgen. Onze boeketten bestaan uit een prachtige  veldboeket mix van super verse seizoensbloemen. Dit komt omdat wij direct bij de telers inkopen. Zo verkorten we het proces, wat gunstig is voor de versheid en de prijs.

Zorgvuldig gecombineerd

Wij combineren iedere week op donderdag verse bloemen van iedere teler tot jouw boeket. Welke bloemen dit boeket bevat, is elke keer weer een verrassing, maar één ding is zeker: het zit bomvol prachtige, verse seizoensbloemen!

Bloemen leveren aan huis

Iedere vrijdag bezorgen we je bloemen aan huis. Via je account kun je altijd een keertje pauzeren of je frequentie aanpassen, wat jou uitkomt! Je ontvangt de avond van te voren een track&trace berichtje van PostNL met je tijdvak. En dan… lekker genieten van de de luxe van mooie bloemen in huis!

1. Laat je eerste bos bloemen thuisbezorgen

Bestel je flexibele bloemen abonnement en volg de eenvoudige stappen. Bepaal zelf wanneer we de bloemen aan huis leveren!

Bestel je eerste boeket aan huis

2. Bloemen thuisbezorgd, direct van de teler

Op dinsdag en woensdag ontvangen we verse bloemen van onze telers. Vervolgens combineren wij de bloemen volgens het ontwerp op donderdag. Ons team pakt de boeketten met veel zorg in en legt ze in een speciale bloemenverzenddoos. We zorgen dat de bloemen veilig ingepakt zitten en natuurlijk krijgen ze genoeg water mee. Op donderdagavond gaat je boeket onderweg. De dag erna kunnen we het boeket aan huis leveren!

3. Volg ons op social media

Iedere twee weken is het weer een verrassing welk boeket aan huis je ontvangt: dat wordt bepaald door onze ontwerpers. Die zijn altijd op zoek naar bijzondere soorten en staan iedere keer weer te trappelen als er een mooie seizoensbloem verkrijgbaar is, zoals deze zomer bij de zonnebloem, de gladiool en de pioen. Maar om een tipje van de sluier te geven, verklappen wij altijd één seizoensbloem van jouw boeket via Facebook of Instagram. Wanneer je regelmatig een levering bloemen aan huis ontvangt, is het dus extra leuk om onze social media goed in de gaten te houden!

Bestel je eerste boeket aan huis