Skip to main content

4 redenen waarom een abonnement op bloemen gelukkiger maakt

 

Al sinds de start van Bloemenvandeteler worden wij heel blij van lieve berichten van klanten die hun abonnement in veldboeketstijl elke twee weken ontvangen.  Uit die reacties blijkt hoe gelukkig klanten worden van de bloemen die wij tweewekelijks bezorgen via het bloemenabonnement. Maar hoe zit dit nu met bloemen en geluk? Ik ben gaan speuren in klanten reacties die we via onze socials en de klantenservice ontvangen en kwam tot vier redenen. Herken jij ze?

  1. Minder stress. Bloemen zorgen niet alleen dat we ons vrolijker voelen, maar door de aanwezigheid van bloemen ervaren we ook minder stress en meer ruimte voor gelukkige emoties.
  2. Bloemen verbinden: bloemen plaatsen we vaak in ruimtes waar we gasten ontvangen, daarmee zijn bloemen ook een symbool voor het delen en verbinden van mensen. En daarnaast zorgen ze natuurlijk voor heel veel gezelligheid in huis voor het gezin. Maar ook geven verbindt. Het is een symbool van liefde en waardering, troost en geluk.
  3. Dat gevoel van ‘ik ben dit waard’: we hebben veel klanten die aangeven dat ze  altijd voor anderen klaar staan. Hun familie, vrienden, gezin en op het werk. En dat soms wel het gevoel bekruipt van: “en ik dan?”.  Je kent allemaal wel het gevoel dat je krijgt als je die ene tas eens voor jezelf koopt, of een heerlijke Rituals doucheschuim bestelt. En de luxe van een abonnement op verse bloemen geeft veel klanten elke week het gevoel dat zij zich iets liefs gunnen. Echt een cadeautje voor jezelf!
  4. Een levend schilderij; reacties zoals: ‘het veldboeket is een schilderij om naar te kijken’ en  ‘ik blijf telkens even staan om te kijken hoe ze staan’ lezen en horen we iedere week. Mooie dingen bekijken dat werkt als een fijne prikkel voor de hersenen. En met bloemen is het ook nog eens dat je boeket in veldbloemen stijl er telkens weer anders uitziet. We streven er echt naar om minimaal 3 bloemen op te nemen die echt nog open moeten bloeien.

Eigenlijk is het een bloemendoos vol geluk en liefde die wij bezorgen. En laten we daar nu ook heel happy van worden!!

Check hier onze flexibele abonnementen in veldbloemen stijl!